افزایش قیمت لحظه ای مواد اولیه رستوران ها

به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، خبرگزاری خبرنگاران- رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران، از افزایش لحظه ای قیمت مواد اولیه مورد نیاز رستوران ها خبر داد.

افزایش قیمت لحظه ای مواد اولیه رستوران ها

به گزارش خبرگزاری وبلاگ خبری گردشگری به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف تهران، آقای سیدعلی اصغر میر ابراهیمی، افزود: روال کسب و کار رستوران ها رو به بهبود بوده، اما شرایط قیمت مواد اولیه به شکلی است که به صورت لحظه ای در حال افزایش است. برای مثال رب گوجه را هر کیلو 25 هزار تومان می خریم، مرغ و بقیه اقلام هم شرایط مشابهی دارند.

وی افزود: مواد اولیه به شدت گران شد؛ اما به طور کلی نسبت به چند ماه پیش شرایط کسب و کار بهتر شده است و اگر قیمت های مواد اولیه هم تعدیل شود شرایط بهتر می شود.

میر ابراهیمی ادامه داد: نسبت به شش ماه قبل درخواست جواز کسب حدود 20 درصد افزایش داشته است. شرایط تقاضا هم در این مدت زمانی با بهبود همراه بوده و مشتریان حدود 10 تا 15 درصد بیشتر به رستوران ها مراجعه می کنند.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در پاسخ به سوالی درباره آخرین شرایط قیمت غذای کامل در رستوران ها شرح داد: هر رستورانی با توجه به مواد اولیه ای که مصرف میکند قیمت خاصی دارد، ما در اتحادیه بر اساس قیمت مواد اولیه قیمتگذاری کردهایم و مقرر شده که هر رستوران محصول خود را با قیمت تمام شده به علاوه 20 درصد سود به فروش برساند. این فرمول هم بر اساس فرمول وزارت اقتصاد و دارایی است.

میرابراهیمی همچنین با اشاره به خرید اینترنتی غذا خاطرنشان ساخت: خرید اینترنتی برای مشتریان راحت تر است، اما خرید حضوری همچنان جذابیت بیشتری برای مشتریان دارد. البته برای فست فود ها خرید اینترنتی توانسته شرایط بهتری نسبت به خرید حضوری پیدا کند، اما در مورد رستوران ها اینطور نیست و مردم بیشتر ترجیح می دهند به صورت حضوری در رستوران حضور پیدا کرده و غذای خود را بخورند.

منبع: خبرگزاری آریا

به "افزایش قیمت لحظه ای مواد اولیه رستوران ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش قیمت لحظه ای مواد اولیه رستوران ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید