استقلال؛ محله برو و بیا ، صدور 13حکم در دوره مدیریت سعادتمند

به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، در شرایطی که طی سال های اخیر بارها و بارها به حضور افراد دوشغله در ورزش ایراد وارد شده اما مدیرعامل استقلال از فردی که در یک فدراسیون پرکار سمت مهم نایب رئیسی دارد، به عنوان معاون فرهنگی استفاده نموده است.

استقلال؛ محله برو و بیا ، صدور 13حکم در دوره مدیریت سعادتمند

به گزارش وبلاگ خبری گردشگری به نقل از فارس، چندی پیش در گزارشی اشاره کردیم که انتخاب ها و انتصاب ها در باشگاه استقلال در حد و اندازه و آوازه نام عظیم این باشگاه با حدود 40 میلیون طرفدار نیست و ظاهرا نظارتی روی انتخاب افراد صورت نمی گیرد زیرا مدیرعاملی چون سعادتمند در فاصله 5 ماه نفرات زیادی را وارد و البته از این باشگاه خارج نموده و رفت و آمدهای متعدد در باشگاه استقلال نشان می دهد هیچ مطالعه ای روی نفرات صورت نگرفته است.

به انتخاب های اجرا شده بعد از حضور احمد سعادتمند به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال دقت کنید:

محسن خمارلو: سرپرست معاونت فرهنگی و ارتباطات

علی خلف: سرپرست روابط عمومی (استعفا کرد)

مرحوم سهیل گوهری: سرپرست روابط عمومی (یک روزه استعفا کرد)

مهدی روحی: سرپرست معاونت فرهنگی و ارتباطات (حکم او مخفیانه صادر و باطل شد)

سیدحسین علوی: مشاور فرهنگی

اسدالله مقدم: معاون حقوقی

مهدی نوروزی: معاون مالی و بازاریابی

مهدی رحمتی: دبیر شورای سیاست گذاری

سهیل میراحمدی: سرپرست توسعه بازاریابی

شهرام عظیمی: معاونت توسعه مدیریت و منابع

نصرالله عبداللهی: مشاور

احمد نیکخو: مشاور

رضا شعبانی: مشاور

تمامی این نفرات در فاصله 5 ماه در استقلال مشغول به کار شده یا از این باشگاه جدا شده اند. از بین این افراد تنها نصرالله عبداللهی استخوان خرد نموده و خاک خورده فوتبال و با ابعاد و زوایا کار در این باشگاه آشنایی دارد که وی هم یکی دو جلسه در تمرینات شرکت کرد و دیگر خبری از او نشد.

یکی از نکات عجیب در انتخاب های سعادتمند، انتخاب افراد دو شغله برای فعالیت در این باشگاه است که این موضوع شائبه هایی را ایجاد می نماید. به طور مثل فردی مثل شهرام عظیمی رئیس سازمان لیگ والیبال است و در استقلال به عنوان معاون منابع مدیریت و توسعه فعالیت دارد. طبعا حضور چنین فردی به صورت تمام وقت می تواند به رشته مهم و تاثیرگذار والیبال به خصوص در لیگ این رشته یاری بیشتری کند اما مدیرعامل استقلال از این فرد استفاده نموده است. البته، این دو هر دو کارمند وزارت ورزش هستند؛ یک انتصاب کاملا فنی و تخصصی!

محسن خمارلو که به عنوان نایب رئیس فدراسیون کاراته فعالیت می نماید، در آذر 98 حکم خود را از طباطبایی رئیس فدراسیون دریافت کرد. او نایب رئیس فدراسیون است اما با حکم سعادتمند به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و ارتباطات استقلال هم منصوب و مشغول فعالیت است. سوال اینجاست آیا قحط الرجال است که استقلال از فردی استفاده کند که نفر دوم یک فدراسیون مهم محسوب می گردد و ورزشکارانش باید با برنامه زیری فدراسیون برای المپیک پیش رو آماده شوند؟ آیا حضور محسن خمارلو که پا به پای احمد سعادتمند در ورزشگاه های مختلف، تمرینات و برنامه های گوناگون شرکت می نماید، نباید برای فدراسیون کاراته وقت بگذارد؟ البته، این دو هم کارمند وزارت ورزش هستند و از ساختمان خیابان سئول به این باشگاه آمده اند!

این ها همه سوالاتی است که سعادتمند از بدو ورود به استقلال به هیچ کدام از آنها پاسخ نداده؛ آن هم در شرایطی که تا به امروز سه گزارش ماهانه از فعالیت های خود ارائه نموده است. ظاهرا مدیرعامل استقلال برخلاف شعارهای خود علاقه ای به شفاف سازی ندارد و اگر این حرف نادرست است، ابتدا در خصوص انتصاباتی که دو شغله ها هم در آن دیده می شوند، شرح بدهد.

  • واکنش سعادتمند به کمپین طرفداران استقلال؛ استرا بی استرا
منبع: همشهری آنلاین

به "استقلال؛ محله برو و بیا ، صدور 13حکم در دوره مدیریت سعادتمند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استقلال؛ محله برو و بیا ، صدور 13حکم در دوره مدیریت سعادتمند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید