خوردن تخم شربتی در دوران بارداری چه مزایایی دارد؟

به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، آیا خوردن تخم شربتی در بارداری ضرر دارد؟ آیا ممکن است خوردن دانه های تخم شربتی اثر سوئی بر جنین داشته باشد؟ مصرف آن در دوران شیردهی مجاز است؟ اگر این سوالات فکر شما را به خود مشغول کرده است، برای گرفتن پاسخ به این سوالات ادامه این مطلب را دنبال کنید.

خوردن تخم شربتی در دوران بارداری چه مزایایی دارد؟

تخم شربتی چیست؟

تخـم شربتی در واقع دانه گیاه ریحان است و آن را به شکل دانه های سیاهی می شناسیم که برای تهیه شربت استفاده می شود. این دانه های سیاه حدود یک میلی متر بوده که دارای شکل بیضی است. این دانه ها وقتی در آب قرار می گیرند، به سرعت آن را به خود جذب کرده و تا 12 برابر میزان اولیه خود بزرگ می شوند. با توجه به این خاصیت جاذب آب بودن، این دانه می تواند به میزان قابل توجهی آب اندام های مختلف بدن را تامین کنند.

خواص خوردن تخم شربتی در بارداری تخم شربتی خواص متعددی داشته و در بین ما ایرانیان طرفداران زیادی دارد. این دانه دارای خواص و مواد مغذی زیادی بوده و سرشار از پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است. برخی از زنان باردار در مورد خوردن یا نخوردن تخم شربتی در دوران بارداری مردد هستند و نمی دانند که آیا خوردن تخم شربتی در دوران بارداری ضرری برای آنها و نوزادشان دارد یا خیر؟ در جواب به این سوال باید گفت که خوردن تخم شربتی در بارداری ضرری برای جنین و مادر نداشته ولی مانند هر خوراکی دیگری توصیه می شود که در خوردن آن اعتدال را رعایت کنید.

تاثیر خوردن تخم شربتی در بارداری بر زیبایی کودکتوصیه می شود که در دوران بارداری روزانه 10 گرم تخم شربتی مصرف کنید. این کار برای تقویت قلب و مزاج و زیبایی نوزاد شما بسیار مفید است. ضمن اینکه مصرف تخم شربتی در دوران شیردهی سبب افزایش شیر مادر هم می شود. البته باز هم باید توجه داشته باشید که نباید در مصرف آن زیاده روی کرد، زیرا زیاده روی در مصرف تخم شربتی سبب سر گیجه و همچنین بروز اختلال در بینایی می شود

خوردن تخم شربتی برای چه افرادی ممنوع است؟اشخاصی که به کرم معده مبتلا هستند.

افرادی که داروهای ضد انعقاد خون مصرف می کنند.

افرادی که به گلوتن حساسیت دارند.

افرادی که دارای فشار خون پایین هستند و قرص فشار مصرف می کنند.

خواص دانه های تخم شربتیتخم شربتی سرشار از پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و خوردن تخم شربتی برای افرادی که مشکل جذب کلسیم دارند بسیار مفید است، زیرا خوردن تخم شربتی به بهبود انتقال کلسیم به استخوان ها بسیار کمک می کند.

1- کنترل فشار خونهمانطور که می دانید فشار خون پس از خوردن غذا و خصوصا غذاهای نشاسته ای بالا می رود و اگر به همراه غذا تخم شربتی بخورید سبب می شود که این نشاسته آهسته تر باز شده و در نتیجه انرژی شما در طول روز متعادل خواهد شد. ضمن اینکه با متعادل نگهداشتن فشار خون، شانس ابتلا به بیماری دیابت کم می شود.

2- تقویت اعصاباگر در طول روز یک الی دو مرتبه تخم شربتی را در عرق باد رنجبویه مخلوط کنید و آن را با عسل شیرین کرده و بنوشید، برای تقویت اعصابتان بسیار مفید خواهد بود. تخم شربتی خلق و خوی فرد را خوب می کند، و همچنین خستگی مفرط ذهنی، تنش های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیایی را رفع می کند.

3- درمان عفونتبرای درمان عفونت و زخم می توانید از روغن تخم شربتی استفاده کنید.

4- کاهش وزناگر مایل به کاهش وزن هستید، می توانید تخم شربتی را در آب حل کرده و بنوشید. این دانه ها باعث ایجاد سیری می شود و در نتیجه از خوردن و افزایش کالری بدن جلوگیری می کند.

سایر خواص تخم شربتیتخم شربتی دارای خواص عطسه آور و ملین است.

به رفع احساس تشنگی و عطش کمک می کند.

حاوی مقادیر فراوانی از امگا3 است.

تخم شربتی برای درمان بیماری های تنفسی بسیار مفید است.

از آن جا که تأثیر ضد اسپاسمی دارد، می تواند سیاه سرفه را رفع کند.

مخلوط تخم شربتی با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفولانزا و برونشیت بسیار موثر است.

منبع: سایت ستاره

منبع: راسخون

به "خوردن تخم شربتی در دوران بارداری چه مزایایی دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوردن تخم شربتی در دوران بارداری چه مزایایی دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید