راه اندازی گردشگری ورزشی در سیرجان

به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمان از راه اندازی گردشگری ورزشی در شهرستان سیرجان اطلاع داد.

راه اندازی گردشگری ورزشی در سیرجان

به گزارش وبلاگ خبری گردشگری به نقل از ایسنا، فریدون فعالی گفت: این شهرستان می تواند از ظرفیت ها و زیرساخت های بالقوه ورزشی، صنایع دستی و میراثی خود برای توسعه و رونق گردشگری ورزشی بهره مند گردد.

وی بیان نمود: تیم فوتبال گل گهر سیرجان به تنهایی می تواند زمینه حضور گردشگران داخلی و خارجی را فراهم کند. باید با برگزاری هرچه بهتر مسابقات فوتبال تعداد زیادی از هواداران تیم های مختلف را به شهرستان سیرجان، محل برگزاری مسابقات فراخواند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان توضیح داد: حضور این تعداد توریسم ورزشی در شهرستان سیرجان که میزبان مسابقات خواهد بود منابع اقتصادی زیادی را عاید این شهرستان خواهد نمود.

فعالی اضافه کرد: سالانه ارزش ریالی دست بافته های هنرمندان سیرجانی در رشته گلیم شیریکی پیچ به بیش از 500 میلیارد ریال می رسد.

وی اظهار کرد: بیش از 17 هزار بافنده در سیرجان فعالیت دارند. در حال حاضر کارگاه های فراوری گلیم به صورت خانگی و غیر متمرکز در اقصی نقاط شهرستان سیرجان فعال هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: یکی از اهداف مهم و اساسی شورای دنیای صنایع دستی انجام امور علمی و پژوهشی متناسب با صندلی شهر دنیای گلیم است.

فعالی ادامه داد: برای توسعه هنر بافندگی شهر دنیای سیرجان باید نگاهی ملی و بین المللی داشته باشیم. انجام پژوهش های علمی، ثبت و مستندنگاری، چاپ و نشر پیشینه و فلسفه طرح و نقش های بومی گلیم شیریکی پیچ در اولویت کاری این اداره کل است.

وی اضافه کرد: با همکاری شهرداری و فرمانداری شهرستان سیرجان به دنبال تهیه و تدوین کتب جامع آموزشی، پژوهشی و توسعه و ترویجی برای نمایش، معرفی و ارتقای هنر گلیم بافی شهر دنیای سیرجان هستیم.

فعالی توضیح داد: دایره المعارف دستبافته های داری شهرستان سیرجان برای علاقه مندان، هنرمندان و متخصصان داخلی و خارجی به دو زبان فارسی و انگلیسی چاپ و منتشر می گردد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان اضافه کرد: مجموع صفحات دو کتاب مذکور 680 صفحه است که در تیراژ 1000 جلد چاپ و منتشر خواهد شد. این دایره المعارف که سه جلد دیگر آن چاپ شده حاصل کوشش های 15 ساله محقق و پژوهشگر حوزه صنایع دستی استان، عقیل سیستانی است.

فعالی بیان نمود: متاسفانه این شهرستان فاقد کتاب مرجع و مستندی در حوزه هنر بافندگی به خصوص هنر گلیم بافی است که باید تمامی مدارک، اسناد و دست بافته استان به خصوص منطقه سیرجان مانند سایر مناطق ثبت گردد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: باید گلیم شیریکی پیچ سیرجان به نقاط مختلف دنیا صادر گردد. حضور گردشگران مختلف داخلی و خارجی می تواند به شناساندن این گلیم یاری کند.

در آیین بزرگداشت روز دنیای صنایع دستی پیراهن تیم فوتبال گل گهر(نماینده استان کرمان در لیگ برتر) منقش به شعار سیرجان شهر دنیای گلیم برای اهدا به دکتر علی اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تحویل داده شد.

منبع: همشهری آنلاین

به "راه اندازی گردشگری ورزشی در سیرجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه اندازی گردشگری ورزشی در سیرجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید