رهاسازی بیش از 22 میلیون قطعه بچه ماهی در منابع آبی خوزستان
به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، معاون آبزی پروری اداره کل شیلات خوزستان گفت: از ابتدای امسال تا کنون بیش از 22 میلیون قطعه لارو ماهیان بومی و انواع بچه ماهی در منابع آبی استان رهاسازی شده است .

به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، کورش میرزایی، هدف از رهاسازی بچه ماهیان بومی توسط اداره کل شیلات خوزستان را حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان مطرح نمود.
وی اضافه نمود: از ابتدای امسال تا کنون بیش از 22 میلیون قطعه (شامل 11 میلیون و 100 هزار قطعه لارو ماهیان بومی و 11 میلیون و 270 هزار قطعه انواع بچه ماهی) در منابع آبی استان رهاسازی شده است .
میرزایی با اشاره به اینکه وقوع سیلاب در بهار سال گذشته سبب بروز خساراتی نسبتا سنگین به تاسیسات مراکز تکثیر ماهیان گرمابی و بومی و محل تامین بچه ماهی شد، اظهار کرد: آبگرفتگی و قطعی برق ناشی از این رخداد باعث شد علاوه بر اتلاف زمان تکثیر، به تاسیسات الکترومکانیکال مراکز بازسازی ذخایر آبزیان خساراتی وارد شود.
وی اضافه نمود: این ارقام در راستای افزایش تولید آبزیان، کمک به حفظ ذخایر ارزشمند ماهیان بومی، ایجاد اشتغال پایدار و کمک به معیشت افراد بومی در منابع آبی، تولید و رهاسازی شد.
معاونت آبزی پروری اداره کل شیلات خوزستان گفت:علاوه بر آمار اعلامی، تعداد 2 میلیون و 300 هزار قطعه بچه ماهی تولیدی در اختیار مزارع پرورش ماهی بخش خصوصی استان قرار گرفت.
میرزایی، عمده محل های رهاسازی بچه ماهی را تالاب های شادگان و هورالعظیم، رودخانه های کرخه، دز، کارون، مارون و تعدادی آببندان در سطح استان بیان نمود و اضافه نمود: این رهاسازی بچه ماهیان موجب افزایش تولید آبزیان و اشتغال جوامع محلی شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا