وزارت خارجه قطر: روابط ما با ایران مبتنی بر واقعیت های جغرافیایی و منافع مشترک است

به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، سخنگوی وزارت خارجه قطر تاکید نمود روابط قطربا ایران مبتنی بر واقعیت های جغرافیایی و منافع مشترک است.

وزارت خارجه قطر: روابط ما با ایران مبتنی بر واقعیت های جغرافیایی و منافع مشترک است

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ خبری گردشگری به نقل از شبکه المنار، لولوة الخاطر سخنگوی وزارت خارجه قطر توضیح داد روابط دولت قطر با ایران روابطی مبتنی بر واقعیت های جغرافیایی و منافع مشترک است و این یک نکته مهم است، حقایق جغرافیایی را نمی توان پشت گذاشت و نادیده گرفت، واقعیت دیگر این است که ما در بزرگترین میدان گازی دنیا با ایرانی ها مشترک هستیم و این حقیقت را هم نمی توانیم از آن عبور کنیم.

وی تاکید نمود روابط قطر با ایران بسیار متفاوت از روابطبا بعضی کشورهای حاشیه خلیج(فارس) از جمله عمان ودولت کویت و بلکه متفاوت از روابط اتحادیه اروپاست، به عنوان مثال، مساحت های مشترکی در ارتباط با جغرافیا و بعضی منابع مشترک با ایران وجود دارد.

این سخنگو خاطر نشان کرد بدو شک ملت ایران، ملتی با تاریخی دیرینه و اصیل هستند، هر چند بعضی مسائل مورد اختلاف میان ما وجود دارد، ولی تصمیم گرفتیم که با عقلانیت ودر چارچوب قوانین بین المللی با آن تعامل کنیم.

وی خواهان گفت وگوی سازنده میان همه طرف ها به منظور حل مسائل موجود شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "وزارت خارجه قطر: روابط ما با ایران مبتنی بر واقعیت های جغرافیایی و منافع مشترک است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وزارت خارجه قطر: روابط ما با ایران مبتنی بر واقعیت های جغرافیایی و منافع مشترک است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید