جزئیات مصوبات کمیسیون تلفیق در زمینه فراوری و همسان سازی حقوق بازنشستگان
به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، تهران (پانا) - سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1400 از اختصاص منابع اقتصادی پایدار برای محرومیت زدایی از استان هایی مانند سیستان و بلوچستان و دیگر مناطق محروم کشور در حوزه هایی مانند اشتغال، صنعت، کشاورزی، مسکن، گردشگری، فناوری اطلاع داد.
به گزارش روابط عمومی مجلس، رحیم زارع در تشریح نشست کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1400، گفت: در چند روز اخیر کمیسیون تلفیق به آنالیز اصلاحیه بودجه دولت پرداخته است در مجلس کوشش می گردد بودجه تا خاتمه سال به دولت ابلاغ گردد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 اضافه کرد: نظر دولت در زمینه اختصاص ارز 4200 تومانی برای کالاهای اساسی، دارو و نهاده های دامی تامین شده است البته براساس مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400، کمیته نظارتی متشکل از رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس کل بانک مرکزی، وزرای اقتصاد و دارایی، صمت و کشاورزی باید بر نحوه تخصیص ارز 4200 تومانی به کالاهای اساسی و دارو نظارت داشته باشد و گزارش آن به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ارائه گردد.
زارع اضافه کرد: امروز موادی از لایحه مانند افزایش حقوق دولتی معادن از 8 هزار میلیارد تومان به 10 هزار میلیارد تومان مصوب شد.
نماینده مردم آباده، بوانات، خرم بید و سرچهان در مجلس شواری اسلامی اضافه کرد: امکان ورود خودروهای خارجی از مناطق آزاد، فراهم شده است که در این زمینه درآمد 17 هزار میلیارد تومانی برای دولت حاصل می گردد همچنین جهت تأمین گاز مصرفی صنایع و حمایت از فراوری میزان 10 هزار میلیارد تومان درآمد دولت تعدیل یافته است.
کاهش تعرفه ورودی گمرگ برای حمایت از فراوری
زارع اضافه کرد: افزایش درآمد ورودی گمرک و سایر کالاها افزایش حدود 20 هزار میلیارد تومانی داشت البته تعرفه ورودی گمرگ برای حمایت از فراوری از 4 درصد به 2 درصد تعدیل شد همچنین 3 هزار میلیارد تومان مالیات اشخاص حقوقی غیردولتی کاهش یافت.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه در رابطه با هدفمندی یارانه ها گفت: از آنجا که در نظر دریافت ارز 4200 تومانی به درخواست دولت است، 73 هزار میلیارد تومانی که برای پرداخت یارانه نقدی به مردم در نظر گرفته بودیم کاهش پیدا می نماید بنابراین تا این لحظه پیشنهاد کمیسیون تلفیق برای پرداخت یارانه نقدی همان پیشنهاد دولت خواهد بود.
وی همچنین از شناسایی منابع پایدار برای دولت اطلاع داد و گفت: این منابع پایدار به سمت محرومیت زدایی از استان های مختلف همچون لرستان، سیستان و دیگر مناطق محروم کشور در حوزه هایی مانند اشتغال، صنعت، کشاورزی، مسکن، گردشگری، فناوری هزینه می گردد. همچنین حوزه هایی مانند مبارزه با فقر مطلق، ایجاد اشتغال کوچک و متوسط، حمایت از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و دستگاه هایی که در بودجه پیشنهادی دولت سهم خود را دریافت نکرده اند مانند حوزه زندان ها و حوزه هایی مانند کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی و ... از این منابع برخوردار می شوند، درواقع منابع شناسایی شده به سمت موارد فوق سوق داده خواهند شد
زارع گفت: مصوبات دیگر کمیسیون تلفیق درباره رد دیون دولت به تامین اجتماعی، متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری لشکری، تامین اجتماعی و اعضای هیئت علمی و اجرای قانون جامع حمایت از معلولان است که منابع آن به وسیله فروش سهام دولتی، طرح های عمرانی، سهام شرکت های دولتی، حق الامتیازها، حقوق مالکانه- که پیشنهاد دولت 125 هزار میلیارد تومان بود، اما در مصوبه کمیسیون تلفیق به 150 هزار میلیارد تومان افزایش یافت- اجرایی می گردد.
وی با بیان اینکه از روز گذشته ردیف های لایحه بودجه که به توافق با دولت احتیاج داشت، مورد آنالیز نهاده شد، اضافه کرد: پس از آنالیز ها منابع دولت را به وسیله مالیات بر ارزش اضافه کرده و ورود خودروهای خارجی از مناطق آزاد افزایش داده شد.
منبع: خبرگزاری پانا