طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی

به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، کدبانو های خانه گهگاهی ممکن است ندانند چه غذایی درست نمایند یا از پختن غذاهای تکراری خسته شوند. ما اینجاییم تا طرز تهیه انواع غذاهای مختلف از جای جای کشورمان را به شما آموزش دهیم. این غذا جایگزین خوب و خوش طعمی برای غذاهای روتین سرسفره تان است. با طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی با ما همراه باشید.

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه سیب پلو کرمانشاهی

  • مرغ تکه شده یک کیلوگرم
  • سیب زمینی میانه ریز خرد شده دو عدد
  • پیاز خلالی خرد شده یک عدد
  • برنج سه پیمانه
  • شوید تازه 100 گرم
  • زعفران ساییده شده یک چهارم قاشق چای خوری
  • کره 50 گرم
  • کشمش پلویی یک سوم پیمانه
  • روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی

مرحله اول

برنج را پاک نموده و برای 1 تا 2 ساعت خیس کنید.

مرحله دوم

تکه های مرغ را با میزانی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. سپس داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.

مرحله سوم

دو و نیم پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا به جوش آید. پیاز را خلالی خرد کنید و داخل آب جوش بریزید.

مرحله چهارم

تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه نموده سپس کمی زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود نیم ساعت تکع های مرغ بپزد.

مرحله پنجم

مرغ ها را از آب خارج کنید. یک تابه برداشته، میزانی روغن داخل آن بریزید و بعد از این که روغن داغ شد، دو طرف مرغ را سرخ کنید.

مرحله ششم

مرغ های سرخ شده را کنار بگذارید. سیب زمینی ها را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل تابه با روغن تفت دهید.

مرحله هفتم

یک قابلمه بزرگ برداشته، 4 تا 5 پیانه آب داخل آن بریزید. یک کره هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله هشتم

وقتی آب به جوش آمد، میزانی زردچوبه اضافه کنید. سپس برنج رو اضافه نموده و حرارت را زیاد کنید. میزان مناسبی نمک هم به آب برنج اضافه کنید.

مرحله نهم

زمانی که آب برنج تبخیر شد، سیب زمینی های سرخ شده رو همراه با شوید خرد شده به برنج اضافه نموده سپس مخلوط کنید. تکه های مرغ سرخ شده رو هم روی برنج بچینید.

مرحله دهم

درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا بخار برنج بالا بیاید. میزانی زعفران دم نموده و در گوشه ای از سیب پلو بریزید.

مرحله یازدهم

حالا اجازه دهید تا برنج کاملاً دم بکشد. کشمش ها را خیس کنید و همراه با میزان کمی روغن روی شعله با حرارت ملایم حدودا 1 دقیقه تفت دهید. در آخر کشمش ها را با میزانی زیره روی برنج بریزید. سیب پلو کرمانشاهی آماده است.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید