طرز تهیه پای سیب فوری با خمیر یوفکا
به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، پای سیب، پای سیب و دارچین، پای گیلاس، پای آناناس، پای هلو از محبوب ترین انواع پای هستند. با طرز تهیه پای سیب فوری با خمیر یوفکا آشنا شوید.
پای یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با استفاده از خمیر مخصوصی به نام خمیر پای تهیه می شود. این خمیر یک لایه در کف ظرف و یک لایه روی مواد میانی که شامل انواع میوه ها یا مارمالاد های شیرین یا ترش و شیرین می باشد، قرار می گیرد و در نهایت داخل فر پخته می شود.
یکی از ساده ترین و محبوب ترین انواع پای، پای سیب و دارچین است. این شیرینی خوشمزه می تواند هم به عنوان دسر و هم در وعده عصرانه همراه با چای سرو شود.
از آنجا که هیچ محدودیتی در آشپزی وجود ندارد و می توان به راحتی انواع مواد غذایی را باهم ترکیب کرده و یک غذا، دسر، کیک یا شیرینی جدید تهیه کرد، ما در ادامه یک نمونه طرز تهیه پای سیب فوری را به شما آموزش می دهیم که علاوه بر نداشتن دردسر تهیه خمیر پای، با مواد اولیه طبیعی تهیه می شود و به خاطر داشتن زعفران و گلاب، به نوعی می توان آن را یک دسر ایرانی محسوب کرد. با این آموزش همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پای سیب فوری
سیب | 7-8 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 20 گرم |
شکر | 2-3 ق غذاخوری |
کشمش | 2 ق غذاخوری |
گلاب | 2-3 ق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 2 ق غذاخوری |
خمیر یوفکا | 1 بسته |
خلال بادام یا پرک بادام | 2 ق غذاخوری |
طرز تهیه پای سیب فوری
- برای تهیه پای سیب فوری ابتدا کره را داخل یک تابه بزرگ و مناسب بیندازید تا ذوب شود.
- سیب های بدون پوست و خردشده را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید.
- برای مزه دار کردن سیب ها، گلاب و زعفران را به سیب ها اضافه کنید و مخلوط کنید.
- دارچین را نیز اضافه کنید و سیب ها را هم بزنید.
- در صورت تمایل به اضافه کردن شکر، در همین مرحله شکر را اضافه کنید و در صورتی که دوست ندارید دسر شما شکر مصنوعی داشته باشد، شکر را حذف کنید.
- حالا نیمی از خلال یا پرک بادام را نیز اضافه کنید تا موقع خوردن پای، صدای ترد و شکننده بادام ها را زیر دندان بشنوید.
- در آخرین مرحله کشمش را اضافه کنید تا کمترین حرارت را ببینید.
- در صورتی که کف ظرف آب جمع شده بود، صبر کنید تا کاملا آب کف ظرف کشیده شود و به خورد سیب ها برود.
- در نهایت حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا بخار سیب ها تمام شود و کمی خنک شوند.
- حالا از آنجایی که این پای، خمیر ندارد و قرار است فقط یک لایه خمیر فیلوی نازک و ظریف روی مواد قرار بگیرد، یک ظرف مناسب برداشته و سیب های مزه دارشده را داخل آن بریزید.
- ورقه های یوفکا را یکی یکی برداشته و به صورت مچاله شده درآورید و بدون نظم روی سیب ها قرار دهید.
- تعداد ورق های یوفکا به بزرگی و کوچکی ظرف شما بستگی دارد و شما باید تمام سطح روی مواد و ظرف را با این خمیر های ورقه ای نازک بپوشانید.
- در نهایت به سراغ رومال زدن پای بروید.
- یک عدد تخم مرغ کامل را داخل ظرفی شکسته و مقدار کمی آب یا شیر به آن اضافه کنید.
- 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و 1-2 ق غذاخوری روغن نیز به آن ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- یک برس یا قلموی آشپزی برداشته و از این رومال، روی خمیرهای مچاله شده بمالید.
- تمام سطح خمیرها را با این رومال زرد خوش رنگ بپوشانید تا بعد از پخت، یک رنگ یک دست طلایی و ورقه های ترد و براق داشته باشید.
- در صورت تمایل مابقی پرک یا خلال بادام را نیز روی خمیرها بپاشید.
- ظرف پای را به مدت 15 الی 20 دقیقه (بسته به استاندارد بودن فر) با دمای 180 درجه داخل فر قرار دهید تا خمیر روی پای ترد و طلایی شود.
پای سیب فوری و خوشمزه شما آماده است. همان طور که دیدید به دلیل نداشتن خمیر پای، این دسر بسیار سریع و ساده تهیه می شود و به دلیل داشتن مواد عالی و درجه یکی چون زعفران ایرانی، گلاب و دارچین، طعم بسیار مطبوعی خواهد داشت. امیدواریم این دسر خوشمزه و ساده را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: مجله اینترنتی وبلاگ خبری گردشگری
منبع: setare.com