پوره سیب زمینی با طعم لیمو و سیر
به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، این غذا بسیار ساده است و هیچ، غیر از سیب زمینی ندارد. درست همان پوره سیب زمینی معمولی خودمان است با این تفاوت که سیر و لیمو به آن اضافه می منیم تا طعم متفاوت داشته باشد.
- تعداد: 16 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 1350 گرم سیب زمینی میانه
- 4 حبه سیر رنده شده
- دو قاشق غذاخوری کیپر
- 1/3 پیمانه جعفری خرد نموده
- دو قاشق چایخوری پوست لیمو ترش
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو قاشق غذاخوری کره
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف یک عدد لیموترش
طرز تهیه
1- در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی و سیر را داخل آب و نمک به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
2- سیب زمینی ها را از آب بکشید و پوره کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، کره، نمک، فلفل و کم یشیر اضافه کنید تا کمی لطیف گردد. آن را داخل بشقاب بکشید و روی آن کیپر، جعفری و پوست لیمو رنده شده بریزید. در آخر روغن زیتون به جای مانده را اضافه کنید و آب لیمو بچکانید.
ارزش غذایی
- کالری: 98
- چربی: 4 گرم
- کلسترول: 4 میلی گرم
- کربوهیدرات: 15 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 2 گرم
- سدیم: 130 میلی گرم
- پتاسیم: 366 میلی گرم
- کلسیم: 15 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: owa.tafreh.ir
شناسه مطلب: 21521
به "پوره سیب زمینی با طعم لیمو و سیر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "پوره سیب زمینی با طعم لیمو و سیر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید