چرا تعدادی از مشترکین از خدمات اینترنت مخابرات ناراضی هستند؟
به گزارش وبلاگ خبری گردشگری به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، دکتر زارعیان، معاون تجاری و امور مشتریان مخابرات در نشستی که با حضور مهندس سلطانی و مدیران ارشد ستادی مخابرات با دکتر عباسی شاهکوه، رییس تازه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی صورت گرفت، با اشاره به سرمایه گذاری های اجرا شده بخش اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات گفت : این شرکت بعد از خصوصی سازی حدود 10 میلیون پورت اینترنت پرسرعت نصب کرد حال آن که این رقم در سال های قبل از خصوصی سازی حدود 150 هزار پورت بوده است.

وی با تاکید براینکه این شرکت در90 درصد بخش ها می تواند اینترنت با سرعت مناسب در اختیار مشترکین قرار دهد به دلایل نارضایتی کاربران از سرعت اینترنت پرداخت.
دکتر زارعیان چگونگی درخواست خود مشترک را یکی از دلایل نارضایتی کاربران مطرح کرد و گفت: مشترکینی داریم که سرعت اینترنت 512 کیلو بیت بر ثانیه و یک مگابایت تقاضا می کنند و طبیعی است با این سرعت پایین است و حجم بیشتری دانلود و آپلود میسر نمی گردد از این رو نارضایتی به وجود می آید.
وی فاکتور مهم دیگری که در نارضایتی کاربران نقش دارد را بی اطلاعی مشترکین از اتمام حجم اینترنت دانست و اضافه کرد: دسته دوم مشترکین ناراضی کسانی هستند که سرویس را از مخابرات یا FCP ها دریافت کردند و در بین ماه حجم شان به اتمام رسید و نمی دانند و یا نمی خواهند حجم نو خریداری کنند در نتیجه سرعت شان به 128 می رسد و فکر می کنند که اشکال از شبکه مخابراتی است حال آن که اشکال در اکانتی است که شارژ نشده و دارند استفاده می کنند و ممکن است مشترک ناراضی باشد.
معاون تجاری و امور مشتریان مخابرات، یکی دیگر از دلایل کاهش سطح رضایت مشترکین را افزایش مصرف در دو سال اخیر مطرح کرد و گفت: پس از کرونا مصرف اینترنت افزایش یافته و تقاضای کاربران برای سرعت اینترنت نیز و حدود 4 برابر شده است و این موضوع بار زیادی را بر شبکه ارتباطی ایجاد نموده و موجب کمبود پهنای باند در بعضی از ساعات شبانه روز شده که این امر بر سرعت اینترنت تاثیر گذار است و نارضایتی را در پی داشته است.
وی با تاکید بر اینکه ما در پی بهبود پاسخگویی به مشترکین هستیم گفت: برای برطرف مسائل مشترکین ، مراکز پاسخگویی 2020 متمرکز و تجهیز شده و تعداد پاسخگویان افزایش یافته است. سیستم های این بخش تکمیل و همچنان نیز این بخش در حال توسعه است تا سرعت پاسخگویی افزایش یابد.
دکتر زارعیان با اشاره به اینکه سرعت پاسخگویی به مسائل مردم در اولویت فعالیت های این شرکت است گفت: برای پاسخگویان و مراکز تماس شاخص هایی برای رسیدگی به سوالات و مسائل مشخص شد تا برای برطرف مسائل اقدام مطلوب صورت گیرد.
منبع: خبرگزاری مهر