طعم غذا با احساس درد مرتبط است!

به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، پژوهشگران آمریکایی در آنالیز جدیدی دریافتند که طعم غذا و سیگنال های مربوط به درد، با هم ارتباط دارند.

طعم غذا با احساس درد مرتبط است!

به گزارش وبلاگ خبری گردشگری و به نقل از نوروساینس نیوز، متخصصان علوم اعصاب دانشگاه اکلاهما(OU) در آمریکا، پیروز شده اند جهت جدیدی را در مغز پیدا نمایند که می توان با یاری آن، ارتباط میان طعم و دمای غذا را آنالیز کرد. پژوهشگران در این آنالیز، برای نخستین بار نشان دادند که طعم غذا و سیگنال های مربوط به درد، با هم به مغز می رسند و از مدار مشابهی استفاده می نمایند. مؤسسه ملی سلامت آمریکا(NIH)، بودجه ای معادل 1.6 میلیون دلار به یک پژوهش پنج ساله در این زمینه اختصاص داده است.

کریستین لمون(Christian Lemon)، استادیار بخش زیست شناسی و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: هدف ما از این پژوهش، آنالیز نحوه ارتباط طعم غذا و حساسیت به دمای آن است تا بتوانیم ارتباط میان اولویت بندی غذاها با سلامت و تندرستی را بهتر درک کنیم. طعم غذا، ارتباط محکمی هم با احساس و درک نحوه پردازش طعم های گوناگون توسط مغز دارد. نتایج این پژوهش، بسیار جالب هستند زیرا نشان می دهند نه تنها سیگنال های دما با طعم غذا تغییر می نمایند بلکه پیغام های مربوط به طعم غذا و درد را نیز به مغز می رسانند.

لمون و جینرونگ لی(Jinrong Li)، استادیار دانشگاه اوکلاهما، از یک روش زیست شناسی مولکولی و فیزیولوژی برای درک نحوه تبدیل جهتهای طعم و گرما به درد استفاده کردند. آنها در این آنالیز دریافتند که مدار عصبی حامل سیگنال های مربوط به طعم غذا، واکنش نسبت به درد را نیز به همراه دارد. شاید این ارتباط، عملکرد محافظتی داشته باشد و امکان تبدیل سیگنال های درد به پیغام های مربوط به طعم را فراهم کند اما تأیید این موضوع، به پژوهش بیشتری احتیاج دارد.

احساس کردن طعم، یک احساس پیچیده و یک ردیاب برای مواد مغذی است که ثاتیرات بسیاری بر نحوه عملکرد سیستم عصبی در واکنش به درد دارد. پژوهشگران در حال حاضر قصد دارند با دستکاری این مدار، تأثیر آن را بر احساس طعم غذا و درد آزمایش نمایند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "طعم غذا با احساس درد مرتبط است!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طعم غذا با احساس درد مرتبط است!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید