نانوکاتالیست های شرکتی دانش بنیان کشور را از واردات نمونه های خارجی بی احتیاج کردند

به گزارش وبلاگ خبری گردشگری، فراوری نانوکاتالیست های ایران ساخت کیفیت محصولات پتروشیمی را به میزان قابل توجهی بهبود بخشیده است.

نانوکاتالیست های شرکتی دانش بنیان کشور را از واردات نمونه های خارجی بی احتیاج کردند

به گزارش گروه علم و پیشرفت وبلاگ خبری گردشگری به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نانوکاتالیست ها همان کار کاتالیست های قبلی را انجام می دهند اما در زمان کمتر و سرعت بالاتر و در عین حال کارایی فرآیند با این نانوکاتالیست ها نیز افزایش یافته است. نانوکاتالیست شرکت نانو پارس اسپادانا جایگزین کاتالیستی شده که پیش از این از آمریکا وارد می شد.

کاتالیست های هیدروژن زدا در صنایع نفت و پتروشیمی برای تبدیل مواد با کاربرد کمتر به مواد باارزش تر مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به احتیاج صنایع و با هدف استقلال در فراوری کاتالیست ها، انواع مختلف این محصول پرکاربرد آنالیز شده و با روش های جدید سنتز و پس از آزمایش های دقیق به صنایع ارائه می شوند.

این شرکت محصولات نانویی مختلفی نظیر نانوکاتالیست دهیدروژناسیون، نانوکاتالیست گوگردزدا، نانوکاتالیست اکسی کلراسیون و پودر آلومینای نانوساختار را فراوری و عرضه می نماید. شرکت نانوپارس اسپادانا دانش فنی فراوری این محصولات را دارا بوده و تمام زنجیره فراوری از مواد اولیه تا دانش فنی را به صورت بومی در اختیار داشته و هیچ وابستگی به خارج ندارد.

با اوج دریافت تحریم ها به دلیل کمبود کاتالیست، مسئولان این پالایشگاه به سراغ شرکت های داخلی رفتند و با عرضه نانوکاتالیست های ایرانی، از این نوع کاتالیست ها در فرآیندهای خود استفاده نموده اند. نانوکاتالیست های ایران ساخت، به افزایش کیفیت و افزای خلوص محصولات فراتر از آن چه انتظار می رفت یاری نموده است.

از نانوکاتالیست های این شرکت در پالایشگاه ها و پتروشیمی های مختلفی استفاده می گردد. در سال 98 شرکت اسپادانا 5 تن کاتالیست تبدیل به ازت را به پتروشیمی کارون تحویل داد.

شرکت با استفاده از روش جدید SHOJ پیروز به فراوری نانوذرات اکسیدی شده است. یکی از نانوذرات پرکاربرد و با ارزش فراوریی این شرکت، نانوذرات آلومینا است که به سبب دارا بودن مورفولوژی و ساختار مطلوب، برای ساخت کاتالیست ها مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از روش SHOJ در فراوری نانوذرات آلومینا موجب شده است تا بتوان با کنترل پارامترهای فرآیند مذکور به مورفولوژی مناسب دست یافت. یکی از کاربردهای نانوآلومینا فراوری کاتالیست های هیدروژن زدا است.

ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از توسعه طرح های فناورانه و نوآورانه شرکت های دانش بنیان و خلاق حمایت می نماید و محصولات فراوریی این حوزه را در جهت تجاری سازی قرار می دهد.

منبع: خبرگزاری فارس

به "نانوکاتالیست های شرکتی دانش بنیان کشور را از واردات نمونه های خارجی بی احتیاج کردند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نانوکاتالیست های شرکتی دانش بنیان کشور را از واردات نمونه های خارجی بی احتیاج کردند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید